Bolesti i poremećaji

Bolesti lokomogtornog sustava:

Muško zdravlje:


Bolesti lokomotornog sustava

Reumatoidni artritis

Reumatoidni artritis (RA) je teška, kronična, upalna bolest vezivnog tkiva koje se najviše očituje na zglobovima. U ovom poremećaju imunološki sustav napada hrskavično tkivo, kosti i, ponekad, unutarnje organe. Od zglobova su najčešće zahvaćeni mali zglobovi šake, zglavci, ramena, koljena i gležnjevi. Uz odgovarajuće zdravstvene mjere i izmjene životnog stila, oboljeli mogu imati dug i kvalitetan život. Pročitaj više »

Osteoartritis (Ostali nazivi: Artroza, Degenerativni artritis, Degenerativna bolest zglobova)

Osteoartritis (OA) je jedan od najčešćih medicinskih problema u svijetu, glavni je razlog za izgubljeno radno vrijeme i ozbiljan gubitak radne sposobnosti mnogih ljudi. Iako je artritis uglavnom bolest odraslih, mogu oboljeti i djeca. Pročitaj više »

Križobolja (Ostali nazivi: Bol u leđima, Lumbago, Lumboishialgija)

Križobolja je jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice, te se procjenjuje da 80% populacije tijekom svog života ima barem jednom bolove u križima ili slabinskom, donjem dijelu kralješnice. Tako je križobolja postala veliki javnozdravstveni problem jer je najčešći uzrok izostanka s posla i velikog broja dana bolovanja. U narodu su rašireni mnogobrojni nazivi, od kojih je poznatiji lumbago, a jedan od popularnih naziva hexenschus ili vještičji ubod govori o naglom nastanku i karakteru bolesti. Pročitaj više »


Muško zdravlje

Benigna hiperplazija prostate (BHP)

Benigna hiperplazija prostate je nemaligni, prekomjerni rast stanica prostate. To ne zvuči tako loše dok se ne podsjetimo da uretra, cijev kojom urin izlazi iz mjehura, prolazi kroz prostatu. Kako se hiperplazija razvija, tako se uretra postepeno sužava što dovodi do velikog broja neugodnih i uznemirujućih simptoma. Pročitaj više »

Impotencija (Ostali nazivi: Erektilna disfunkcija, Erekcijska disfunkcija, Poremećaji erekcije)

Impotencija može biti potpuna nesposobnost postizanja erekcije, njena nekonzistentnost ili sposobnost održavanja samo kratkotrajne erekcije. Pročitaj više »

na vrhna vrh

LaKOTA TM JOINT CARE SISTEM

LaKOTA TM JOINT CARE SYSTEM je staroindijanska čarobna formula s osam najučinkovitijih do danas poznatih biljaka.


Lakota Men's formula

LaKOTA TM MEN'S FORMULA Kapsule su biljni pripravak koji u sebi sadrži šest biljaka bez kemijskih dodataka posve siguran za uporabu.


Pogledaj proizvode »