POPIS ZadovoljniH potrošača lakotinih proizvoda

CIGIĆ LJUBICA GORNJA GLAČENICA, VOLODER, KOLODVORSKA 6
Imala je velike bolove u zglobovima, osobito ramenima, nije se mogla niti počešljati. Teško je sjedila i općenito teško se kretala. Nakon korištenja lakote, "preporodila" se.

RAŠIĆ VLADO ČISTA VELIKA, GLAVNA CESTA 91
Vozač po profesiji s velikim bolovima u zglobovima, osobito koljenima. Noću su ga budili bolovi ako je dodirnuo koljeno uz koljeno. Sada mirno spava i "drugi" je čovjek.

KOVAČ ANA 23000 ZADAR, V. GORTANA BR. 10
Teško je hodala, nije mogla ni nekoliko koraka učiniti, a sada šeće sa svojim psićem ljubimcem i nema nikakvih poteškoća.

JURLINA KATARINA, A. ŠENOE 15 33513 ZDENCI
Jako zadovoljna s rezultatima koje je postigla koristeći Lakotu.

MARIJA VRBANJAC VINKOVCI 
UZ LAKOTU odbacila štake i prohodala.

VIDOŠ MARIJA DREŽNIK GRAD 99, 47 246 DREŽNIK GRAD
PRVO JE Lakotu koristila njezina majka koja nije mogla niti ruke podići da se počešlja niti se mogla oblačiti sama. Nakon nekoliko mjeseci korištenja sama se češlja i oblači, a onda je gđa Marija počela koristiti Lakotin gel za bolna križa i "preporodila" se.

ANTUN SARIĆ, LUŽANI, ORLJAVSKA 35
NEKOLIKO MJESECI SA SVOJIH 73 GODINE LEŽAO U KREVET GOTOVO NEPOKRETAN. Nakon šest mjeseci korištenja LaKOTA kapsula i gela, ustao iz kreveta i sada svakodnevno vozi bicikl i živi normalnim životom.

SARIĆ ZDENKA, LUŽANI, ORLJAVSKA 35
KAD JE VIDJELA KOLIKO JE LaKOTA pomogla njezinom mužu i sama je počela koristiti naše proizvode i rješila se neizdrživih bolova u kralježnici.

BRAJKOVIĆ LJILJANA, SKRADIN, DUBRAVICE
ima 40 godina života i nakon tri mjeseca korištenja Lakotinih proizvoda riiješila se problema u nogama i kičmi i "leti" bez problema i bolova.

IVANKA ŠVALJEK JAZBINE 109, SVETONEDJELJSKA 52 RADOBOJ
NIJE MOGLA NITI HODATI UZ STEPENICE ali niti niz stepenice; nakon samo tri kure prohodala, penje se i spušta niz stepenice bez problema.

KATARINA ŠABAN, ŠILJAKOVINA, I. ŠABANA 19 KRAVARSKO
HODALA JE ZBOG BOLOVA U KOLJENIMA POMOĆU DVIJU ŠTAKA. Nakon samo dva mjeseca uzimanja Lakotinih proizvoda odbacila štake i normalno hoda.

JAKŠIĆ NADA, PIONIRSKA 6, KOPRIVNICA
TREBALA JE IĆI NA OPERACIJU KOLJENA ALI nakon korištenja Lakote operacija je odgođena.

KATA NAGLIĆ, ČANAK 46, LIČKO LEŠĆE
ima 60 godina i živi na selu. Teško se kretala i obavljala svakodnevne poslove. Nakon uzimanja Lakote "preporodila" se, sve radi, rješila se bolova.

MARICA RAKELA, SUTIVAN, BRAČ
Nije se mogla zbog bolova u koljenima niti spustiti do mora i otići se okupati. Nakon prve doze Lakote prohodala, oslobodila se bolova u koljenima i svim svojim susjedima preporučila Lakotu.

BLAŽENKA MACAN, OSIJEK
IMALA JE JAKE GLAVOBOLJE, OTICALI SU JOJ ZGLOBOVI, UJUTRO NIJE MOGLA USTATI IZ KREVETA. Sada se osjeća savršeno, sve smetnje su se smanjile, normalno funkcionira, više nema glavobolja.

MILENA FABIJANIĆ, MALINSKA, OTOK KRK
"PREPORODILA" SE UZ Lakotu.

PERNAR LJERKA, SISAK
Ima 55 godina. Patila je od jutarnje ukočenosti svih zglobova, imala jake bolove, odlazila na fizikalnu terapiju ali joj to nije puno pomoglo sve dok nije počela koristiti Lakotu. Jako je zadovoljna jer joj je jako pomogla.

VINKA MILETIĆ IZ MOSTARA
Hodala je pomoću dviju štaka. Za operaciju se nije mogla odlučiti i kad je saznala za Lakotu počela ju je koristiti i nakon tri mjeseca korištenja ostavila štake i normalno hoda.

ALADROVIĆ KATICA IZ RAKITJA, SV. NEDJELJA
IMALA VELIKIH PROBLEMA S KOLJENIMA. NIJE SE MOGLA NITI POPETI UZ STUBE NITI SE SPUSTITI. NAKON KORIŠTENJA LAKOTE VIŠE NEMA PROBLEMA.

Velečasni, fra. TOMO KORPAR IZ CERJA
Ima dugi niz godina poteškoća s kralježnicom i dok nije saznao za Lakotu jako se mučio ali s Lakotom se "preporodio".

na vrhna vrh

LaKOTA TM JOINT CARE SISTEM

LaKOTA TM JOINT CARE SYSTEM je staroindijanska čarobna formula s osam najučinkovitijih do danas poznatih biljaka.


Lakota Men's formula

LaKOTA TM MEN'S FORMULA Kapsule su biljni pripravak koji u sebi sadrži šest biljaka bez kemijskih dodataka posve siguran za uporabu.


Pogledaj proizvode »