O nama

Tomaić d.o.o.

Tvrtka Tomaić d.o.o. je osnovana 2000. godine, sa sjedištem na adresi Črnomerec 32, Zagreb. Od 2006. smo generalni zastupnici za LaKOTA proizvode koji dolaze iz Kanade. 

Naš stručni tim čine medicinski, znastveno i farmaceutski obrazovanih ljudi koji će odgovoriti na Vaša pitanja, po potrebi analizirati i pojasniti Vaše medicinske nalaze, te na osnovu toga donjeti zaključak jesu li LaKOTA proizvodi pravi izbor za Vaše tegobe i koji od naših proizvoda bi Vam najbolje pomogli.

Svi LaKOTA proizvodi proizvedeni su u Kanadi od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka.  Oni LaKOTA proizvodi koji se uzimaju oralno u obliku kapsula ne uzrokuju želučane smetnje, a njihova apsorbcija u tijelu je vrlo visoka što dodatno pojačava njihovu učinkovitost.  LaKOTA proizvodi su testirani, ne sadže genetički modificirane organizme (GMO) i ne uzrokuju nuspojave.   Odobreni su i registrirani u zemljama Europske Unije kao i što su u Hrvatskoj odobreni od  Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.  Za LaKOTA proizvode nije potreban liječnički recept, te se mogu nabaviti u našem sjedištu kao i u svim ljekarnama. Distributeri LaKOTA proizvoda za Republiku Hrvatsku su Medika d.o.o, Medical Intertrade, Oktal Pharma i Phoenix Farmacija d.d.

Iskusite i Vi čaroliju Sjeverno-američkih indijanaca i provjerite zašto smo najbolji u omjeru cijene i kvalitete proizvoda.

 

na vrhna vrh

LaKOTA TM JOINT CARE SISTEM

LaKOTA TM JOINT CARE SYSTEM je staroindijanska čarobna formula s osam najučinkovitijih do danas poznatih biljaka.


Lakota Men's formula

LaKOTA TM MEN'S FORMULA Kapsule su biljni pripravak koji u sebi sadrži šest biljaka bez kemijskih dodataka posve siguran za uporabu.


Pogledaj proizvode »