Povijest

Mudrost predaka Ricka Stewarta

Rick Stewart je izrastao na mudrosti njegovih praočeva. Oslonivši se na tradicionalne biljne pripravke njegovog naroda, s Lakotom on je bio u mogućnosti razviti proizvod koji je već pomogao milijunima ljudi.

Biljne mješavine koje je Rick Stewart nasljedio kroz mudrost svojih predaka su orginalno u početku primjenjivani na trkaćim konjima. Stewart, Kanadski Metis sa korjenima Cree Indijanaca, duboko povezan sa svojim izvornim korijenima, vjerovao je znanju svojih  praočeva koje je bilo povezano s beneficijalnim moćima prirode. Znao je da su oni neprestano primjenjivali biljne mješavine u održavanju zdravlja ljudskih bića i životinja.

Stewart je uvidio da mudrost Sjeverno Američkih Prerijskih Indijanaca nije ostala zakopana u knjigama ili još mnogo gore, potpuno nestala. On stavlja svoje i znanje svojih predaka o biljkama i ljekovitim travama u primjenu, razvijajući biljne pripravke u ujedinjujući ih u Lakoti.

Stewart je kombinirao prirodne supstance koje su indijanci koristili u svojoj svakodnevnici s modernim prirodnim postupcima. Na ovaj način on je bio u mogućnosti napraviti proizvode koji dokazuju prednosti vašem zdravlju.

Drevna mudrost prirode

Sjeverno Američki Indijanci su uspješno sačuvali praksu koju su naučili kroz stoljeća, kao i svoju povezanost s prirodom. Na ovaj način tradicionalne biljne mješavine su mogle opstati.

LaKOTA TM proizvodi primjenjuju ljekovite trave i biljke na koje se Indijanci Prerije poudzaju već stoljećima.

Sjeverno Američki Indijanci su održali svoju mudrost i povezanost s prirodom. Predavali su svoje znanje i tradiciju nadolezećim generacijama.

Na ovaj način tradicionalni biljni pripravci u kojima je princip harmonije između ljudi i okoline uvijek bio prisutan, žive i  nastavljaju biti centralna tema.

na vrhna vrh

LaKOTA TM JOINT CARE SISTEM

LaKOTA TM JOINT CARE SYSTEM je staroindijanska čarobna formula s osam najučinkovitijih do danas poznatih biljaka.


Lakota Men's formula

LaKOTA TM MEN'S FORMULA Kapsule su biljni pripravak koji u sebi sadrži šest biljaka bez kemijskih dodataka posve siguran za uporabu.


Pogledaj proizvode »